Yayıncı : Detay Yayıncılık
Fiyat: 25.00   Liste Fiyatı : 25.00
Ürün Tükendi.
Favorilere Ekle
Format : Kitap
Barkod : 9786059440936
Yayın Tarihi : 2017-09-19
Yayın Dili : Türkçe
Baskı Sayısı : 1.Baskı
Sayfa Sayısı : 288
Kapak : Karton
Kağıt : 2.Hamur
Boyut : 160 X 240
Hakkında
Yorumlar
Resimler ve Dosyalar
Bu kitap gastronomi bilimine ilgi duyanlara, gastronomi alanında ve yiyecek-içecek sektöründe çalışanlara ve gastronomi alanında eğitim görenlere bir kaynak eser niteliğinde hazırlanmıştır. Gastronomi ve gastronomiyle ilgili konular ele alınmaya çalışılmış ve bu alana bir giriş niteliğinde tasarlanmıştır. Sınırlı yazına sahip gastronomi için yararlanıcılarına fayda sağlayacağını ümit ediyorum. Özellikle yükseköğretim kurumlarının gastronomi ve mutfak sanatları alanında öğrenime başlayan öğrenciler ve öğretim elemanları için önemli bir kaynak olabileceği düşüncesindeyiz.
On bölümden oluşan bu eserde, gastronomi kavramından, moleküler gastronomiye, sağlıklı beslenmeden gıda teknolojilerine ve gastronomi alanında kariyerden gastronomi turizmine kadar önemli olabilecek her alana değinilmiştir. Kitap onbir ayrı üniversiteden toplam onbeş farklı öğretim elemanının katkılarıyla hazırlanmıştır.

Okuyucu Yorumları