Yazar : Ralf Butschkow
Çevirmen : Ayça Sabuncuoğlu
Fiyat: 8.00   Liste Fiyatı : 8.00
Ürün Tükendi.
Favorilere Ekle
Format : Kitap
Barkod : 9786053608356
Yayın Tarihi : 2019-11-21
Yayın Dili : Türkçe
Baskı Sayısı : 12.Baskı
Sayfa Sayısı : 47
Kapak : Karton
Kağıt : 2.Hamur
Boyut : 220 X 220
Hakkında
Yorumlar
Resimler ve Dosyalar
Restoranlarda, otellerde, okullarda, yani toplu halde yemek yenen her yerde yemekleri profesyonel aşçılar yapar. Aşçı olmak için yıllarca eğitim almak gerekir. Eskiden aşçılar ustalar tarafından mutfaklarda yetiştirilirdi. Ancak günümüzde bu ustaların çoğu öğrencilerini aşçılık ve turizm okullarında yetiştiriyor. Aşçıların neler yaptıklarını merak edince, sokağımızdaki restoranın sahibi Semih beni mutfağına davet etti. Hadi gidip profesyonel bir aşçıyla yemek pişirelim.

Okuyucu Yorumları